Skugga en student

Vi är en förening som består till 100% av härliga människor som studerar till brandingenjör eller civilingenjör inom riskhantering vid Lunds Tekniska Högskola. En del av oss läser även räddningsledarutbildning vid MSB i Revinge.

Vill du veta mer om vår utbildning och hur det är att plugga i Lund? Kom på besök!
Att skugga en student innebär att du får möjligheten att följa med en av oss studenter under en dag som passar både dig och personen du kommer få skugga. Du kommer få ta del av det vi gör dagligen, vilket kan vara allt från föreläsningar till laborationer i brandlabbet. Vi svarar gärna på frågor, oavsett om de har att göra med programmet eller Lunds studentliv i allmänhet.

Du ansvarar själv för resa och mat. Vi studenter är mycket förtjusta i att ha med oss matlådor, du får gärna också ta med en! Det finns även lunch att köpa på området. Innan besöket tänk på att kolla med din gymnasieskola så att du är försäkrad. Om du har gått ut gymnasiet så är det egen hemförsäkring som gäller.

Tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av hur det är att plugga brand eller risk! Om skuggningen lockar så släng iväg ett mejl till skuggansvarige. Vi återkommer så fort vi kan.

Hoppas vi hörs!

Anton Wärn
Skuggansvarig
skugga@biif.se