Jobbannonser

Här samlar vi tjänster som utlyses till brand- och riskingenjörsstudenter. Det kan vara allt ifrån traineeplatser, extrajobb, sommarjobb, praktik utomlandspraktik och allt där emellan.

Tänk på att det råder ett underskott på brandingenjörer, såväl färdigutexaminerade till de som är i slutet av sin utbildning. Många företag, räddningstjänster och myndigheter rekryterar löpande och tar emot spontanansökningar!

.

Jobbannons – ORS Consulting

ORS Consulting är ett medelstort konsultföretag med inriktning mot industriell riskhantering. Vi hjälper dagligen våra kunder med att identifiera risker, förhindra olyckor och optimera processer inom tekniskt komplexa system och anläggningar inom flera olika branscher, exempelvis förnybar energi, kemikalieindustri, olje- och gasindustri samt försvarsindustri. Vi har kontor i Norge, Sverige, Danmark och Skottland, och arbetar med projekt både lokalt och över hela världen.

Just nu söker vi nyutexaminerade ingenjörer för att stärka upp våra team i Stockholm och Malmö. Läs gärna mer och ansök här: https://career.ors-consulting.com/jobs/3300877-graduate-program-2024-start-your-career-as-a-risk-and-safety-consultant

.

Har du en tjänst du vill annonsera här? Det är helt gratis, kontakta AMK.
Tänk på att annonsen ska rikta sig mot medlemmar i BIIF (studenter). För utexaminerade ingenjörer hänvisar vi er istället till LTH:s alumnilistor.