Vill du lära dig hur det är att arbeta som risk- och säkerhetskonsult och få inblick från faktiska projekt? Anmäl dig till vårt webinar som markerar starten på vår rekryteringsprocess för nyutexaminerade 2023!

ORS Consulting är ett konsultföretag som tillhandahåller industriell riskhanteringsrådgivning och utbildning inom flera sektorer, inklusive olja och gas, förnybar energi, vattenbruk och försvarsindustrin. Våra konsulter arbetar med ledande aktörer för att lösa komplexa utmaningar.

Webinariet kommer att introducera dig till ORS Graduate Program, som gör det möjligt för nyutexaminerade att snabbt anpassa sig till och lyckas i den rådgivande rollen under sitt första anställningsår.

Som ny medlem i ORS-teamet kommer du att exponeras för projekt inom flera sektorer, med fokus på att bygga en bred kunskapsbas inom industriell riskhantering.

Vårt Graduate Program inkluderar även mentorskap, utbildningar och seminarier i utvalda ämnen så som teknisk kompetensutveckling, ”social selling” och hur man lyckas som konsult.

DATUM OCH TID

19 januari 2023, 16:00–17:00 CET

PLATS

Online – anmäl dig här: 2023 Webinar Graduate Program | ORS Consulting (ors-consulting.com)