Jobbannonser2018-10-31T17:19:50+00:00

Jobbannonser

Här samlar vi tjänster som utlyses till brandingenjörsstudenter. Det kan vara allt ifrån traineeplatser, extrajobb, sommarjobb, praktik utomlandspraktik och allt där emellan.

Tänk på att det råder ett underskott på brandingenjörer, såväl färdigutexaminerade till de som är i slutet av sin utbildning. Många företag, räddningstjänster och myndigheter rekryterar löpande och tar emot spontanansökningar!

.

Bengt Dahlgren

Bengt Dahlgren Brand & Risk är en av Sveriges största och ledande leverantörer av konsulttjänster inom brandskydd, sprinkler och riskhantering. Vi har såväl bredd som spetskompetens och deltar i hela processen från idé till avslutat projekt, med en stor variation av kunder och uppdrag.

Även i år söker vi sommarpraktikanter till våra olika kontor runtom i landet. För att söka en sommarpraktiksplats hos oss till 2019 så skickar du CV och personligt brev till oss via denna länk: https://bengtdahlgren.se/karriar/praktikplats/– senast fredagen den 16e November (16/11). Rangordna i ansökan vilka städer du helst skulle vilja ha praktik i, alternativen ser du på hemsidan.

Onsdagen den 5/12 kommer Bengt Dahlgren till Lund och håller en kvällspresentation (mer information och anmälan kommer senare). Dagen efter presentationen (torsdagen 6/12) kommer intervjuer att hållas med ett urval av de studenter som skickat in.