Kvällspresentation med Brandkonsulten

Kvällspresentation med Brandkonsulten

Kvällspresentation med Brandkonsulten

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum - 25/01/2018
18:00 - 22:00

Plats
M.E.A.T.


Torsdagen 25/1 kommer Brandkonsulten ner till oss i Lund för att presentera företaget och berätta mer om hur det är att sommarjobba hos dem. Du kan läsa mer om sommarjobbet här;  Sommarjobb_2018. Det  blir en kvällspresentation och middag kombinerat på M.E.A.T steakhouse inne i centrala Lund.

Antalet platser är begränsat (25st) och risk- och brandstudenter som är i slutet av sin utbildning kommer att ha förtur till och med lördag 20/1, därefter kan alla anmäla sig (Bi16,Bi17). Anmälan öppnar under V3 och stänger söndag 21/1 22:00.

Glöm inte att ange eventuella matpreferenser (veg, allergi) i anmälan.

“Brandkonsulten ABs huvudsakliga arbetsområde är brandteknisk projektering med rådgivning och dokumentation inom alla skeden av plan- och byggprocessen. Vi medverkar i små och stora projekt, från idéskiss till relationshandling. Andra arbetsområden där Brandkonsulten AB genomför många projekt är systematiskt brandskyddsarbete, riskutredningar och hantering av brandfarlig vara.

Företagets affärsidé är att biträda byggsektorns professionella aktörer med rådgivning angående byggnadstekniskt brandskydd, riskanalyser och systematiskt brandskyddsarbete i byggprojektens alla skeden.

Brandkonsulten AB har sitt huvudkontor i Stockholm och regionkontor i Umeå och Norrköping”

Anmäl dig

Detta evenemang är fullbokat.