Vi ses väl
den 7:e november?

Mässa kl. 10-16 i V-huset
Pub öppnar 17.30 i V-café

Brand- och risks branschdag är en arbetsmarknadsmässa som anordnas av BIIF vart tredje år. Under branschdagen kommer aktörer från hela landet till LTH för att presentera sin verksamhet. Som student får du chansen att få en bild av hur det är att jobba som brand- och riskingenjör inom mängd olika roller; forskning, myndigheter, konsultyrket, försäkring, räddningstjänst. Vad skiljer egentligen de stora verksamheterna från de små? Bland årets utställare finns ett spann på antal anställda från 15 till 16 000.

Mot kvällen anordnas det en branschdagspub där du har möjlighet att mingla under lite mer avslappnade former. Puben öppnar 17.30 och stänger när studenterna behöver gå hem för att studera. Det kommer att serveras god mat och dryck till ett förmånligt pris. Om inte detta vore nog finns det även livemusik på plats och en mycket spännande tävling vid namn ”Smartare än en brandstudent?” där mässans utställare får testa sin erfarenhet mot studenternas rykande färska skolboksinlärning.

I år kommer 8 utställare erbjuda kontaktsamtal. Ett kontaktsamtal är en möjlighet för dig som student att under branschdagen få prata närmare med ett företag eller räddningstjänst. Samtliga utställare som erbjuder kontaktsamtal har tillgängliga sommar-, traineetjänster eller exjobb ute. Intresserad? Ta en kik här.

Håll utkik på hemsidan och på sociala medier för kommande information! Vid eventuella frågor och funderingar om branschdagen är det bara att kontakta AMK.

Vill du som student utmana en gammal branschräv?

Nu har du chansen att briljera med dina färska kunskaper från klassrummet! Kan konsulterna sina plymmodeller? Vad vet räddningsledaren egentligen om utrymningsteori?
Anmäl dig här!

Deltagare 2019

0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec