Torsdagen den 15/10 kommer Brandkonsulten AB hit för att presentera sig för studenterna. Arbetsmarknadskvällen kommer äga rum på Grand Hotel och anpassas till rådande riktlinjer för Covid-19.

”Vi på Brandkonsulten AB bjuder in till en fin middag där vi har Grand Hotels matsal för oss själva. Under middagen kommer några mindre aktiviteter att ske. Med hänsyn till omständigheterna kommer vi i år inte ha någon aktivitet innan middagen och företagspresentationen. Vi vill såklart att så många som möjligt kommer på arbetsmarknadskvällen men ber er som har minsta sjukdomssymptom att stanna hemma. Vi hjälps åt att hålla avstånd och göra detta till en riktigt trevlig kväll. Hoppas vi ses!”

 Kvällens tidsschema

18.15 – Företagspresentation på Grand Hotel och Lukas salong där det bjuds på tilltugg och dryck. Därefter middag i matsalen.

Anmälan till arbetsmarknadskvällen

Fyll i detta formulär för anmälan, den stänger på söndag den 11/10 kl 23.59. Observera att anmälan är bindande men ej innebär garanterad plats. Antalet studenter är begränsat och senare årskurser prioriteras. Besked gällande om du fick en plats eller ej skickas ut via mail på måndag den 12/10.

Intervjuer för sommarpraktik 16/10

I samband med arbetsmarknadskvällen kommer Brandkonsulten AB hålla korta intervjuer för Brandkonsulten Academy summer edition 2021. De söker sommarpraktikanter till alla kontor som ligger i Stockholm, Göteborg, Norrköping och Umeå. Intervjuerna kommer hållas runt lunch under fredagen 16/10.

”Ansökan sker via länken nedan. Du behöver endast ange kontaktuppgifter men det finns möjlighet att bifoga CV, betyg eller skriva en kort rad om varför du söker sommarpraktik hos just oss. Vid många sökande kommer ett urval att ske. Välkommen att söka senast 2020-10-11. Hoppas vi ses!”

https://www.brandkonsulten.se/karriar/sommarpraktik/ 

”Vi är specialister på att analysera risker och ta fram smarta lösningar anpassade efter byggnadens och verksamhetens förutsättningar. Hos oss finns den kunskap som behövs för att omsätta lagkrav till praktiska lösningar. Brandskyddet får aldrig bli ett hinder för byggnaden och den verksamhet som finns i den. Välkommen till Brandkonsulten AB!”