Hösten är här vilket innebär att det snart är dags för den årliga Stockholmsresan!

För er som inte har hört talas om Stockholmsresan innan så kommer här lite information.

Stockholmsresan är en resa som arrangeras av BIIFs arbetsmarknadsgrupp en gång varje höst. Resan går, som namnet antyder, upp till Stockholm där vi tillsammans hälsar på hos några olika företag. Företagen får presentera sig och visa upp vad de gör på sin hemmaplan. Mat, boende och resa ingår.
I år kommer resan att ske den 18-19 november. Vi lämnar Lund på måndag morgon för att sedan ta nattåget hem på tisdagen och anlända till Lund igen tidigt på morgonen den 20 november. Det kommer inte vara några problem att hinna till första föreläsningen klockan 8.

Företagen som kommer ta emot oss och visa upp sig är Brandkonsulten, Bengt Dahlgren och Brandskyddslaget.
Tyvärr kommer inte alla som är intresserad att ha möjlighet att få följa med upp utan antalet platser är begränsat till 18 stycken. Resan är först och främst riktad till studenter i slutet av sin utbildning. Via anmälningslänken får du svara på några enklare frågor om de olika företagen och även skriva en kort motivering om varför du bör vara en av de 18 som får åka med i år. Motiveringen kommer anonymiseras och bara läsas av arbetsmarknadsgruppen för att kunna välja ut vilka som får åka.

Anmälningslänk:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeifi_YFjEcC1QOs3JBiFl2OJG2OBFYBI6bFMmCBRW8duAdmg/viewform
(Observera att endast BIIF-medlemmar kan anmäla sig till detta evenemang. Anmälan är öppen till 14/10.)

Hör av dig till oss på amkgruppen@biif.se om du har några frågor, annars väntar vi spänt på din ansökan!

/AMK-gruppen