Lunchföreläsning:

WSP bjuder in till lunchföreläsning tisdagen 9/5 i V:C. Föreläsningen kommer främst vara aktuell för risk-studenter, men brandare som är intresserade av risk är självklart också välkomna!

Företagspresentationen börjar 12.15 och är klar i tid till eventuell nästa föreläsning. Det bjuds självklart även på lunch under tiden.

Anmälan för mat på föreläsningen görs här senast torsdag 4/5 kl. 13:00

Ansökningar och intervjuer för bl.a. examensarbeten:

I samband med lunchföreläsningen erbjuder WSP möjligheten till en första intervju på plats (V:konferens2 , LTH). Formatet är 20-25 min för att få en chans att lära känna varandra, pitcha ett förslag på examensarbete osv.
För att boka en av tiderna mellan kl 13-16 gör du så här:
  1.  Följ länken och se vad vi på WSP har att erbjuda:  https://karriar.wsp.com/jobs/2515621-examensarbete-till-vart-affarsomrade-brand-risk
  1. Låter det intressant och något som passar dig så passa på att ansöka redan idag.
  2. Vill du ha passa på att träffa oss när vi är på plats på LTH får du gärna höra av dig till Ginny Sommensjö ginny.sommensjo@wsp.com för att boka in en intervju. Skriv ’B&R Intervju LTH’ i ämnesraden . Skriv gärna om du finns tillgänglig vid flera tider den eftermiddagen eller om du tex har en inbokad föreläsning, så återkommer Ginny med förslag på tid.
Vi ser fram emot att träffa er!