Onsdagen den 13/9 kommer Ramboll Fire & Safety hit för att hålla en lunchpresentation i V:C!

Företagspresentationen börjar 12.15 och är klar i tid till eventuell nästa föreläsning. Det bjuds även på lunch under tiden, men man är såklart välkommen att komma och lyssna om man har med sig egen mat.

Anmälan för mat på föreläsningen görs här!

Anmälningslänken kommer vara öppen till fredagen den 8/9 kl. 13:00 eller tills platserna tar slut.

Mer info från Ramboll:

”Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1 900 experter fördelat på 29 kontor över hela landet. Ramboll finns internationellt etablerat i 35 länder med totalt 16 500 anställda globalt.

Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Ramboll ska vara marknadsledande inom hållbarhet och där är Fire & Safety en viktig del av helheten. Vår gemensamma drivkraft är att bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Vi har flertalet projekt som inte enbart är multidisciplinära på Sverigenivå utan även projekt som baseras på att vi erbjuder bästa möjliga sammansättning av konsulter från hela Ramboll. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.”