Torsdagen den 23e maj bjuder SVEBRING in till lunchföreläsning i V:B! 

Mer info:

Föreningen Sveriges brand och riskingenjörer bjuder in till lunchföreläsning med Per, vakthavande räddningschef vid oceanabranden i Göteborg.

Kom och lyssna på mycket intressant information om hur det gick till när det nästan nyöppnade äventyrsbadet plötsligt stod i lågor och räddningstjänsten Storgöteborg kastades in i hetluften. Förutom det så ska vi alla få en inblick i vilka Sveriges brand och riskingenjörer (SVEBRING) är när Ida förklarar vad de gör för brandingenjörernas intressen. De första som anmäler sig får gratis mat. Jag som studeranderepresentant för SVEBRING förväntar mig att alla vill dyka upp och träffa mig, Per och Ida. Med glödheta hälsningar, Karl-Johan Bi21 

 

Om lunchföreläsning:

Företagspresentationen börjar 12.15 och är klar i tid till eventuell nästa föreläsning. Det bjuds även på lunch under tiden, men man är såklart välkommen att komma och lyssna om man har med sig egen mat.

Anmälan för mat på föreläsningen görs här!

Anmälningslänken kommer vara öppen till tisdagen den 21/5 kl. 15.00, eller tills platserna tar slut. Kort efter att anmälan har stängt kommer du få ett mail om du har fått en plats på lunchföreläsningen!