Fredagen den 17/2 kommer Ringhals hit för att hålla en lunchpresentation i V:C!

Företagspresentationen börjar 12.15 och är klar i tid till eventuell nästa föreläsning. Det bjuds självklart även på lunch under tiden.
Information från Ringhals:

Är du nyfiken på hur det kan vara att jobba som brandingenjör på ett kärnkraftverk? Kom och lyssna på oss under vår lunchpresentation så berättar vi om just detta.

Ringhals är en anläggning med ett omfattande brandskydd, avsett att kunna hantera möjliga brandhändelser som kan inträffa. Vi kommer ge en kort genomgång om hur brandskyddet är utformat på Ringhals samt berätta hur vi arbetar för att upprätthålla och förbättra anläggningens brandskydd. Vi kommer också berätta om möjligheten till sommarjobb hos oss i sommar och vad du som student kan förvänta dig av detta.

Efter presentationen kommer det finnas tid för er att ställa frågor om sommarjobbet, hur det är att jobba på Ringhals eller brandingenjörsbranschen i övrigt, så svarar vi efter förmåga.

Lunchpresentationen lämpar sig bäst till studenter som just nu genomför sitt tredje år på brandingenjörsutbildningen eller som har påbörjat påbyggnadsutbildningen för civilingenjör i riskhantering.

Anmälan till lunchföreläsningen görs här!

Sista anmälningsdag tisdag 14/2 kl. 13:00.