Onsdagen den 8e november bjuder Fire AB in till lunchföreläsning i V:C. Till föreläsningen kommer äldre studenter att vara prioriterade, men alla är självklart välkomna att anmäla sig!

Information om Fire AB:

Fire AB har över 25 års erfarenhet av brand- och riskprojektering och är en av Sveriges ledande brandkonsultfirmor. Fire AB är även Sveriges (kanske världens) första klimatpositiva brandkonsultfirma och värderar hållbarhetsarbetet högt.

Fire AB projekterar både brand och sprinkler för ny- och ombyggnation, och jobbar mot kommuner, regioner, fastighetsägare och privata byggbolag. Fire AB:s motto är att snabbt leverera det kunden behöver med hög service och hög kvalitet. Verksamheten bedrivs från kontoren i Mälardalen (Stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna), men jobbar mot kunder i hela landet. Fire AB består idag av ett 20-tal specialistutbildade brandingenjörer, brandskyddsprojektörer och sprinkleringenjörer.

Vi på Fire vill gärna träffa er och berätta mer om vad vi kan erbjuda i framtiden. Hoppas vi ses!

Om lunchföreläsning:

Företagspresentationen börjar 12.15 och är klar i tid till eventuell nästa föreläsning. Det bjuds även på lunch under tiden, men man är såklart välkommen att komma och lyssna om man har med sig egen mat.

Anmälan för mat på föreläsningen görs här!

Anmälningslänken kommer vara öppen till fredagen den 3/11 kl. 12:00 därefter kommer du få ett mail om du fått mat på föreläsningen eller inte.