Torsdagen den 16e maj bjuder Deap in till lunchföreläsning i V:C! Föreläsningen riktar sig till alla studenter oavsett hur långt i utbildningen man är, så det är först till kvarn som gäller.

Mer info från Deap:

Den 16 maj hälsar vi er varmt välkomna till vår lunchpresentation där vi tänkte berätta om vårt företag och hur det är att jobba med oss. Vi kör på en presentation där vi presenterar vårt företag och hur vi ser på vår yrkesroll.

Vi är 13 brand- och riskkonsulter som utgår från Göteborg och Helsingborg men arbetar över hela landet. Vi är ett förhållandevis ungt företag med rutinerade medarbetare och har tillsammans många års erfarenhet av både brand- och riskprojektering. Vi arbetar dagligen med de flesta typer av byggnader och verksamheter, allt från små villor till stora hotellkomplex och industrier. Vår filosofi är att brandskydd ska vara verklighetsanpassat och våra lösningar är rotade i grundläggande brandtekniska principer och beräkningar snarare än likformiga standardlösningar.

Har ni frågor redan nu är ni varmt välkomna att höra av er till oss (vicktor.riedel@deap.se). Om inte annat hoppas jag vi ses den 16 maj!

 

Om lunchföreläsning:

Företagspresentationen börjar 12.15 och är klar i tid till eventuell nästa föreläsning. Det bjuds även på lunch under tiden, men man är såklart välkommen att komma och lyssna om man har med sig egen mat.

Anmälan för mat på föreläsningen görs här!

Anmälningslänken kommer vara öppen till tisdagen den 14/5 kl. 15.00, eller tills platserna tar slutKort efter att anmälan har stängt kommer du få ett mail om du har fått en plats på lunchföreläsningen!