Onsdagen den 9e oktober bjuder BSL in till lunchföreläsning i V:C!

Föreläsningen riktar sig till alla studenter oavsett hur långt i utbildningen man är. Det är obegränsat med platser men de 40 första anmälda kommer få en goodiebag av BSL!

 

Mer info från BSL:

Varmt välkomna på lunchpresentation onsdagen den 9:e oktober och vår presentation om Brandskyddslaget samt vårt populära BSL Student.

Brandskyddslaget är Sveriges ledande konsulter inom brandskydd, riskhantering och sprinklerprojektering. Våra kunder består av byggmarknadens alla olika parter och vi hjälper allt från små privata företag till stora offentliga aktörer att skapa trygga miljöer med ett optimalt brandskydd. Vi har kontor i Malmö, Falun, Gävle, Karlstad, Kalmar, Örebro, Uppsala och Stockholm.

 

Om lunchföreläsning:

Företagspresentationen börjar 12.15 och är klar i tid till eventuell nästa föreläsning. Det bjuds även på lunch under tiden, men man är såklart välkommen att komma och lyssna om man har med sig egen mat.

Anmälan för mat på föreläsningen görs här!

Anmälningslänken kommer vara öppen till måndagen den 7/10 kl. 10.00. Kort efter att anmälan har stängt kommer du få ett mail som bekräftar din plats på lunchföreläsningen!