Tisdagen den 19e mars bjuder Brandkonsulten in till en lunchföreläsning i V:C.

 

Mer info från Brandkonsulten:

Välkommen på lunchpresentation med Brandkonsulten AB. Föreläsningen riktar sig främst till studenter i början av utbildningen (åk 1 och 2), men alla är självklart välkomna att anmäla sig!

Brandkonsulten AB grundades 1990 och har kontor i Stockholm, Norrköping, Umeå, Göteborg och Malmö. Våra konsulter är specialister på att analysera risker och ta fram smarta lösningar anpassade efter byggnadens och verksamhetens förutsättningar, samtidigt som de uppfyller samhällets krav på byggnadstekniskt brandskydd. På Brandkonsulten AB prioriterar vi sammanhållning och att ha roligt tillsammans. Vi firar det som firas kan samtidigt som vi prioriterar hälsa och välmående. När vi mår bra, går det bra!

 

På vår hemsida kan du läsa mer om oss www.brandkonsulten.se.

Vi ser fram emot att träffa er!”

 

Om lunchföreläsning:

Företagspresentationen börjar 12.15 och är klar i tid till eventuell nästa föreläsning. Det bjuds även på lunch under tiden, men man är såklart välkommen att komma och lyssna om man har med sig egen mat.

Anmälan för mat på föreläsningen görs här!

Anmälningslänken kommer vara öppen till fredagen den 15/3 kl. 12.00, eller tills platserna är slut. Kort efter att anmälan har stängt kommer du få ett mail om du har fått en plats på lunchföreläsningen!