Snart är det dags för nästa företagskväll med BIIF!
För första gången på LTH bjuder Projektstaben in till en presentation av företaget i V:B följt av mat och mingel i V-café.

Anmälan till kvällen görs här och stänger den 29 september klockan 23:59.

 Så här skriver Projektstaben själva som sitt företag:

“Vill du veta vart dina studier kan ta dig efter examen? Är du nyfiken på att veta hur det är att jobba med Stockholms mest komplexa infrastruktur- och samhällsbyggnadsprojekt? Kom och hör Mathias och Nicole berätta om hur det är att jobba som konsult på Projektstaben i Stockholm,

Vi är ett kompetensdrivet och värderingsstyrt konsultföretag som har expanderat kraftigt sedan vår start 2018. Vi är redan 25 medarbetare som arbetar i Sveriges största och mest intressanta projekt inom främst samhällsbyggande och infrastruktur. Projektstaben erbjuder oberoende professionellt projektledningsstöd inom kompetensområdena risk, brand, arbetsmiljö, miljö och kvalitet.

Projektstaben är ett partnerägt företag där medarbetarna sätts i fokus. Målsättningen är att alla som börjar hos oss ska bli erbjudna delägarskap. Vi tror att detta ökar engagemang och ansvarstagande vilket ger förutsättningar för en hållbar företagsutveckling.”