Hej igen!

Den 24 November är det dags för Willis Towers Watson att komma hit på kvällsföreläsning. Kvällen kommer att börja vid 17.00 med en företagspresentation i V:C, därefter bjuder WTW på en smarrig buffé i V-café där det även finns dryck att köpa.

Detta event riktar sig främst till studenter som är senare i den senare delen av sin utbildning, men vid plats över är även de lägre årskurserna såklart välkomna så tveka inte att anmäla dig. Du kommer efter att anmälan har stängt att få en bekräftelse på om du har fått plats på eventet eller inte.

 

Inbjudan från företaget:

Den 24:e november hälsar vi dig varmt välkommen till vår kvällspresentation där vi berättar om WTW Risk Consulting och hur det är att jobba i vårt riskingenjörsteam. Vi bjuder på buffé, ger dig en inblick i det dagliga arbetet som riskkonsult hos oss och öppnar upp för att ställa alla frågor du undrar över.

Om WTW Risk Consulting och vårt riskingenjörsteam
Vi är cirka 15 anställda brand- och riskingenjörer, som tillsammans utför runt 500 besiktningar per år. Vi jobbar med alla typer av verksamheter – från tillverkning, fastighet, energi, telekom och kommunala verksamheter till process- och gruvindustri m.m. Exempel på tjänster som vårt team utför är bland annat riskbesiktningar, utfärdande av rekommendationer, kontinuitetsplanering, rådgivning i samband med nya projekt, sprinkling och säkerhet.

Om WTW

I Sverige inleddes verksamheten 1978 och vi är idag är en av landets ledande rådgivare inom ersättningsrelaterade områden, pensioner och vidare förmåner, aktuariella tjänster (liv och sak), samt risk- och försäkringsförmedling inom skadeförsäkringsområdet. Vi är cirka 200 medarbetare i Stockholm (HK), Göteborg och Malmö. Läs mer på wtwco.com/sv-se

 

Anmälan sker här!

Sista anmälan är 21/11