Gott nytt år alla! Nu är det äntligen dags för årets första företagspresentation och det är inga mindre än Bengt Dahlgren som kommer hit.

Bengt Dahlgren besöker LTH 26/1 och börjar kvällen med en företagspresentation i V:C. De kommer att berätta om företaget och hur det är att jobba hos dem. De berättar även om hur det är att vara sommarkonsult hos dem. Självklart finns det tid för frågor!

Vi börjar klockan 17 med företagspresentation. Därefter går vi tillsammans till Bryggan för sittande fördrink innan middagen serveras runt klockan 18:15.

Intervjuer kommer att hållas dagen efter, alltså 27/1 i universitetets lokaler. Personer inbjudna till intervju kommer att bli kontaktade via telefon under vecka 3.

Tävlingar utlovas under middagen!

Anmälan sker här . På grund av gällande restriktioner kommer vi ha ett begränsat antal plaster på restaurangen.

Sista dagen att anmäla sig är 19/1.

För att delta på evenemanget krävs uppvisande av vaccinationspass.

VILKA ÄR BENGT DAHLGREN?

Bengt Dahlgren är ett konsultföretag med kontor från Skellefteå i norr till Malmö i söder med ca 130 medarbetare inom brand och risk. Vi strävar efter en hållbar framgång och att skapa de förutsättningar som gör att vi alla kan vara fritänkande, innovativa och affärsdrivna. Vår prioritet är att medarbetare mår bra och trivs på jobbet. Vi tror det är just det som gjort att vi flera gånger är framröstade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Har du frågor om vårt besök är du varmt välkommen att höra av dig till Emelie.Hockerstrom@bengtdahlgren.se

Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa er alla!

Emelie och resten av Bengt Dahlgren Brand & Ri