Hej på er!

Efter omtentaveckorna är det dags för ännu en företagspresentation och denna gång är det ingen mindre än Aon som kommer hit på besök!

Onsdagen den 4/5 kommer AON hit på kvällsföreläsning. Presentationen kommer att hållas i V:C och självklart bjuds det även på mat och dryck efter i självaste V-café.

Anmälan sker här!

Aon Sweden är en del av Aon plc som är världsledande inom områdena risk management, försäkrings- och återförsäkringsförmedling. Med 75000 medarbetare över hela världen levererar Aon kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet. Aon har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser med drygt 240 anställda i Sverige varav cirka 20 stycken är riskingenjörer. Aon Sweden har kontor i Stockholm, Göteborg & Malmö, där riskingenjörer finns representerade på alla. 

Under vår företagskväll kommer vi att prata om hur det är att jobba inom riskhantering med hela världen som arbetsplats och hur vi varje dag arbetar för att lyfta våra kunders säkerhetskultur, från skadeförebyggande arbete på anläggningsnivå till strategisk riskhantering på koncernnivå. Aon arbetar med många av Sveriges största producerande industribolag. 

 

Sista dagen att anmäla sig är 1/5!