Torsdagen 27/4 bjuder FSD in till en kvällspresentation i V:C samt efterföljande middag och casekväll i V-café.

Anmälning görs här senast måndag 24/4 kl. 12:00 och därefter kommer ni få ett mail om ni fått plats på föreläsningen eller inte.

Mer information från FSD:

Välkommen till en helkväll med FSD!

FSD (Fire Safety Design) anordnar en CASE-kväll i V-huset där vi diskuterar och gnuggar geniknölarna tillsammans över en bit mat och dryck! På plats kommer det finnas representanter från företagets kontor i Lund, Malmö och Göteborg.

Kvällen inleds med en kortare presentation av företaget där vi berättar hur det är att arbeta som konsult (brandingenjör/civilingenjör) på FSD. Kvällen fortsätter med gruppdiskussioner där ni som grupp presenterar tankar och idéer kring olika brandskyddslösningar. Inga böcker eller block behövs.

Kvällen börjar kl.17.15 i V:C och planeras fortsätta fram till kl.20.00. Därefter fortsätter minglet i V-café.

Antalet platser är begränsat.

FSD – Varför välja FSD som arbetsgivare?

FSD är landets äldsta konsultbolag för funktionsbaserad brandsäkerhet och har en gedigen kunskapsbas med 45 års erfarenhet. En gedigen kunskapsbas inom företaget innebär en stor möjlighet att utvecklas inom just det område man själv intresserar sig för men även en fantastisk trygghet när man ska ta de första kliven ut i arbetslivet. Vi arbetar aktivt med att ligga i framkant med utveckling och teknik vilket ständigt ger nya utmaningar som anställd på FSD! Sist men inte minst, vi har fantastiskt roligt tillsammans!

FSD – Vilka är vi?

FSD består idag av ca 65 personer, däribland brandingenjörer och civilingenjörer, specialiserade på brand, riskhantering och miljö med universitetsutbildning från Lunds och Luleås tekniska högskola, CAD-handläggare m.fl. Den kompetens vi har när det gäller brand, riskhantering och miljö är unik i sitt slag vilket ger oss goda förutsättningar för att arbeta med att integrera olika aspekter och göra helhetsbedömningar. På så sätt kan vi effektivisera befintliga arbetssätt och hitta nya kostnadseffektiva lösningar. FSD finns representerade i Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Karlskrona, Göteborg, Alingsås, Skövde, Växjö, Örebro och Stockholm.

Vi ser fram emot en trevlig kväll tillsammans, välkomna!