Bengt Dahlgren Brand & Risk bjuder in till en kvällspresentation på Bryggan kvällen den 16 november kl 17:45. Ni kommer under kvällen ha möjlighet att umgås både med brand- och riskkonsulter. Vi börjar kvällen med att mingla och fortsätter sedan med en presentation om oss där vi hoppas kunna interagera med er och ha ett trevligt samtal. Vi utlovar intressanta diskussioner och hoppas ni vill vara med.

Mer information om Bengt Dahlgren

Vi är Bengt Dahlgren. Stolta över att vara en pålitlig partner inom samhällsbyggnad sedan 1952. Vår starka tillväxt och närvaro är möjlig tack vare vårt engagerade team av över 550 medarbetare. Vi har upprepade gånger utsetts till branschens och Sveriges bästa arbetsgivare.

När vi pratar om Brand och Risk AB – Vi är så mycket mer än en organisation. Vi är en samhällsgemenskap på över 140 personer, en av de största och mest tongivande aktörerna inom vårt område, och vi når dit genom vårt starka engagemang i forskning och utveckling samt genom att aktivt bidra till branschens utveckling och kunskapsspridning. Hos oss är hållbarhet inte bara en trend, utan en djupt rotad filosofi. Vårt fokus ligger på social hållbarhet, och vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar frihet, innovation, affärsdrivande och framsteg.

Anmälning görs här

Sista anmälningsdag är onsdag 1/11 kl. 12:00.