Tisdagen den 21/3 bjuder Deap AB in till kvällpresentation i V:C samt efterföljande middag på Bryggan.

Det kommer vara en gräns på 30-35 personer eftersom Deap gärna vill hinna prata med alla studenter som kommer dit. Till denna föreläsning är det fördelaktigt om det är studenter i slutet av utbildningen som deltar, men alla är såklart välkomna i mån av plats.

Mer information från Deap AB:

Den 21:e mars hälsar vi er varmt välkomna till vår kvällspresentation där vi tänkte berätta om vårt företag och hur det är att jobba med oss. Vi kör på en presentation där vi presenterar vårt företag och hur vi ser på vår yrkesroll. Efter det äter vi middag tillsammans där det ges möjlighet till en trevlig kväll och fördjupade diskussioner.

Vi är 13 brand- och riskkonsulter som utgår från Göteborg och Helsingborg men arbetar över hela landet. Vi är ett förhållandevis ungt företag med rutinerade medarbetare och har tillsammans många års erfarenhet av både brand- och riskprojektering. Vi arbetar dagligen med de flesta typer av byggnader och verksamheter, allt från små villor till stora hotellkomplex och industrier. Vår filosofi är att brandskydd ska vara verklighetsanpassat och våra lösningar är rotade i grundläggande brandtekniska principer och beräkningar snarare än likformiga standardlösningar.

Har ni frågor redan nu är ni varmt välkomna att höra av er till oss (vicktor.riedel@deap.se). Om inte annat hoppas jag vi ses den 21:e mars!

Anmälning görs här senast torsdag 16/3 kl. 13:00 och därefter kommer ni få ett mail där ni får besked om ni har fått plats på föreläsningen eller inte.