Tisdagen den 8/12 kl 17.30 bjuder Bengt Dahlgren Brand & Risk in till en arbetsmarknadskväll utöver det vanliga. Det är nämligen dags för deras första digitala studentevent! Det kommer att bli ett gemensamt event för både LTH och LTU där de presenterar sig och svarar på frågor. Dessutom utlovas tävlingar med finfina priser!

Anmälan sker här och stänger på måndag den 30/11 kl 12.00.

”Vi är glada att så många har ansökt till sommarkonsult 2021 och såg fram emot att får träffa er på plats ute på universiteten. Men 2020 är året där inget blir som planerat, inte heller Bengt Dahlgrens besök på LTH. Vi lyssnar såklart på folkhälsomyndighetens rekommendationer och har nu gjort vårt bästa för att arbeta fram en alternativ lösning.

Intervjuer för sommarkonsult 2021 kommer att ske digitalt den 9 december.  Mer information om detta kommer att skickas ut när det närmar sig.

-Men blir det någon middag?

Klart det blir!
Bengt Dahlgren vill inte riskera att någon är hungrig under presentationen och därför kommer alla som är anmälda till träffen att få ett presentkort på Foodora. En middag Corona-style helt enkelt!

Bengt Dahlgrens vision är att vara det självklara valet för kunder och medarbetare och vår affärsidé är att kombinera det stora företagets styrkor med det lilla företagets snabbhet, flexibilitet och närhet. I vår miljö förverkligas goda idéer, människor växer och tillsammans skapar vi värden för såväl oss själva som våra kunder och samhället i stort. Detta gör vi genom att skapa en kultur med optimala förutsättningar för branschens vassaste konsulter.