Tisdag den 3/11 bjuder FSD (Fire Safety Design) in till en casekväll i V-café som anpassas till rådande riktlinjer för Covid-19. Kvällen inleds kl 17:15 med en kortare presentation av företaget där de berättar hur det är att arbeta som konsult på FSD. Därefter löser vi ett par case tillsammans över en bit mat och dryck.

Anmälan sker här och stänger på torsdag den 29/10 kl 23:59. Antalet platser är begränsade och elever i senare del av utbildningen kommer att prioriteras. Besked gällande om du fick en plats eller ej skickas ut via mail på fredag den 30/10.

– Varför välja FSD som arbetsgivare?
”FSD är landets äldsta konsultbolag för funktionsbaserad brandsäkerhet och har en gedigen kunskapsbas med över 40 års erfarenhet. En gedigen kunskapsbas inom företaget innebär en stor möjlighet att utvecklas inom just det område man själv intresserar sig för men även en fantastisk trygghet när man ska ta de första kliven ut i arbetslivet. Vi arbetar aktivt med att ligga i framkant med utveckling och teknik vilket ständigt ger nya utmaningar som anställd på FSD! Sist men inte minst, vi har fantastiskt roligt tillsammans!”

FSD – Vilka är vi?
FSD består idag av ca 60 personer, brandingenjörer och civilingenjörer, specialiserade på brand, riskhantering, miljö och resiliens med universitetsutbildning från Lunds och Luleås tekniska högskola, CAD-handläggare m.fl. Den kompetens vi har när det gäller brand, riskhantering, miljö och resiliens är
unik i sitt slag vilket ger oss goda förutsättningar för att arbeta med att integrera olika aspekter och göra helhetsbedömningar. På så sätt kan vi effektivisera befintliga arbetssätt och hitta nya kostnadseffektiva lösningar. FSD finns representerade i Malmö, Halmstad, Helsingborg, Stockholm, Örebro, Göteborg och Karlskrona.