FSD bjuder i år igen in till casekväll onsdagen den 16/10 kl 17:15 i V-café. De presenterar kort företaget och därefter löser vi ett par case tillsammans. Därefter bjuds det på buffé, dryck och efterrätt. Se formell inbjudan nedan.

Inbjudan LTH 2019-10-16

Anmälan sker här och den är öppen till söndagen den (13/10) kl 23:59. Antalet platser är begränsat och studenter i senare delen av sin utbildning (åk. 3 och uppåt) kommer därför att prioriteras, men alla är varmt välkomna att anmäla sig.

“FSD består idag av ca 55 personer, brandingenjörer och civilingenjörer, specialiserade på brand, riskhantering och miljö med universitetsutbildning från Lunds och Luleås tekniska högskola, CAD-handläggare m.fl. Den kompetens vi har när det gäller brand, riskhantering och miljö är unik i sitt slag vilket ger oss goda förutsättningar för att arbeta med att integrera olika aspekter och göra helhetsbedömningar. På så sätt kan vi effektivisera befintliga arbetssätt och hitta nya kostnadseffektiva lösningar. FSD finns representerade i Malmö, Halmstad, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Karlskrona.”

(Evenemanget riktar sig enbart till BIIF-medlemmar)