Den 4/11 bjuder AFRY in till sitt Malmökontor på Hallenborgs gata 4. Eventet börjar kl 18 men du är välkommen från 17.30 för mingel innan det sätter igång. Under kvällen kommer Afry hålla en kortare presentation om företaget. Därefter kommer studenterna delas in i mindre grupper för att diskutera olika case. Självklart kommer det att bjudas på mat och dryck. Och mer mingel.

OBS: eventet riktar sig främst till de studenter som är i senare delen av sin utbildning och de kommer att prioriteras. Antalet platser är begränsade till 18 så se till att säkra din plats fort. När anmälan stängt kommer du få ett mejl som bekräftar att du fått en plats.

Anmälan till evenemanget sker HÄR

Sista dagen att anmäla sig är söndagen 31/10 kl 23.59.

Om AFRY:

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering med hjälp av 16000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. På vår hemsida kan du läsa mer om oss, https://afry.com/en.

Vi har ett riktigt bra erbjudande till Dig som vill jobba med Brandprojektering, Riskhantering, Samhällsskydd & Beredskap eller Arbetsmiljö. Det finns även möjlighet att kombinera arbetsuppgifterna för dig som inte vill begränsa sig till ett av områdena.

Vi kommer att anställa ingenjörer som tar examen i närtid på flera av våra kontor, men vi är också intresserade av Dig som vill känna på konsultrollen genom timanställning eller sommarjobb. Och det bästa av allt, vi är ett team som jobbar tillsammans i Sverige, Danmark och Norge. Så oberoende av var du är intresserad av att jobba, så är vi intresserade av Dig.