Finns platser kvar! Förlängd anmälning till 23/1 kl. 23:59!

Nu är det äntligen dags för årets företagsevent!

Den 24/1 kl. 18:00 (med insläpp från 17:30) bjuder AFRY in till case-kväll på deras kontor i Malmö, Hallenborgs gata 4, 221 74 Malmö. Under kvällen kommer det även bjudas på mat och dryck!
INFORMATION FRÅN AFRY:

AFRY (tidigare ÅF & Pöyry) är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering med hjälp av 19000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. På vår hemsida kan du läsa mer om oss, https://afry.com/sv/kompetens/brandskydd-risk-och-sakerhet.

Vi har ett riktigt bra erbjudande till dig som vill jobba med Brandprojektering, Riskhantering, Samhällsskydd & Beredskap eller Arbetsmiljö. Det finns även möjlighet att kombinera arbetsuppgifterna för dig som inte vill begränsa sig till ett av områdena.

Vi kommer att anställa ingenjörer som tar examen i närtid på flera av våra kontor, men vi är också intresserade av dig som vill känna på konsultrollen genom timanställning eller sommarjobb. Och det bästa av allt, vi är ett team som jobbar tillsammans i Sverige, Danmark och Norge. Så oberoende av var du är intresserad av att jobba, så är vi intresserade av dig.

Den 24 januari berättar vi mer. Vi börjar kl. 18 men du är välkommen från 17.30 om du vill mingla lite först. Då hoppas vi att du som är intresserad av oss kommer till vårt kontor i Malmö på Hallenborgs gata 4. Anmäl dig genom länken! Vi bjuder på mingel, mat och dryck.

ANMÄLAN:

Anmälan sker här! Sista anmälningsdag är den 19/1. Förlängd anmälning till 23/1 kl. 23:59!