Aktivitet med Säkerhetspartner den 2/5

Häng med oss från Lund-kontoret på en avslappnad eftermiddag, där vi spelar discgolf på vår friskvårdstimme och har en efterföljande AW-grillning!

Vi samlas den 2 maj kl 16:00 vid S:t Hans discgolf, starten för hål 1. Se kartan via länk: https://maps.app.goo.gl/zDpBFxTunnFm1PNf7
Efteråt bjuder vi på AW-grillning med dryck.

Det finns begränsat antal platser varvid brand- och riskstudenter som närmar sig slutet av sin utbildning har förtur till dessa platser, men anmälan är självklart öppen för alla. Kort efter anmälningstiden är slut kommer ni få ett mejl som säger om ni har fått en plats eller inte.

– Vi ser fram emot och hoppas på att träffa många av er!

Information om Säkerhetspartner Norden AB

Säkerhetspartner arbetar med brand- och risktekniska konsulttjänster riktade mot både projektering och förvaltning av byggnader, industrier och anläggningar. Vi arbetar med bland annat brandskyddsprojektering, riskplanering, riskutredningar, brandskydd under byggtid, riskutredningar för brandfarliga varor, kemikaliesäkerhet och mycket mer.

Vi letar alltid efter talang och kompetens. Eftersom vi prioriterar långsiktiga samarbeten såväl med kunder som med våra medarbetare, jobbar vi alltid för att hitta lösningar med bra balans mellan jobb, fritid för våra medarbetare.

Säkra lösningar skapar vi bäst tillsammans! Därför arbetar vi enligt följande principer:

  • Gemenskap och trivsel
  • Utveckling och effektiva lösningar
  • Flexibilitet och förtroende

Låter det bra? Sök till oss!
Vi har kontor på totalt 8 orter idag och finns därmed från Luleå i norr till Lund i söder. Läs gärna mer på vår hemsida: https://www.sakerhetspartner.se/karriar/

 

Anmälan görs här!

Anmälningslänken kommer vara öppen till fredag den 26/4 kl 17.00, eller tills platserna är slut. Kort efter att anmälan har stängt kommer du få ett mail om du fått en plats eller inte!