Onsdagen den 16e oktober kl 17.15 (..) bjuder FSD in till casekväll i V-huset med efterföljande middag i V-café!

Eftersom FSD endast har möjlighet att bjuda hit ett begränsat antal studenter så ser de gärna att brand- och riskstudenter som närmar sig slutet av sin utbildning har förtur till dessa platser, men anmälan är självklart öppen för alla!

 

Mer info från FSD:

Vi är ett glatt gäng som är spridda över ett antal kontor runt om i Sverige. Vår mix av erfarenheter bidrar till kreativa lösningar på komplexa projekt. Med vår stora kunskapsbank och interna kunskapsöverföring mellan kontoren skapar vi en stabilitet som du tryggt kan luta dig mot.

Som anställd hos FSD finns det möjlighet att ta stor plats i ett växande företag. Vi är företaget för dig som värdesätter ett trivsamt arbetsklimat och varierade arbetsuppgifter med kreativt lagarbete, personligt driv och engagemang.

Vi består idag av cirka 60 anställda och finns representerade i Malmö, Lund, Göteborg, Halmstad, Karlskrona, Växjö, Varberg, Helsingborg, Örebro och Stockholm.

 

Anmälan för casekvällen görs här!

Anmälningslänken kommer vara öppen till måndagen den 14/10 kl. 10.00, eller tills platserna är slut. Kort efter att anmälan har stängt kommer du få ett mail om du har fått en plats på casekvällen eller inte!