Välkommen till en helkväll med FSD!

FSD (Fire Safety Design) anordnar en case-kväll i V-Café där vi diskuterar och gnuggar geniknölarna tillsammans över en bit mat och dryck!

Kvällen inleds med en kortare presentation av företaget där vi berättar hur det är att arbeta som konsult (brandingenjör/civilingenjör) på FSD. Vi går sedan vidare med att dela ut ett antal case som vi tillsammans arbetar med under kvällen.

Kvällen börjar kl.17.15 i V-café och planeras fortsätta fram till kl.20.00. Därefter fortsätter minglet i V-café.

Det finns begränsat antal platser till kvällen där elever i senare del av utbildningen kommer att prioriteras.

Datum: 11/10

Tid: kl.17.15 – 20.00. Hur sent det blir beror på hur trevligt vi har det, så troligtvis blir det sent!

Plats: V-café, V-huset

Mat/dryck: FSD bjuder på buffé och 2 enheter cider/öl

Vi ser fram emot en trevlig kväll tillsammans, välkomna!

FSD – Varför välja FSD som arbetsgivare?

FSD är landets äldsta konsultbolag för funktionsbaserad brandsäkerhet och har en gedigen kunskapsbas med 40 års erfarenhet. En gedigen kunskapsbas inom företaget innebär en stor möjlighet att utvecklas inom just det område man själv intresserar sig för men även en fantastisk trygghet när man ska ta de första kliven ut i arbetslivet. Vi arbetar aktivt med att ligga i framkant med utveckling och teknik vilket ständigt ger nya utmaningar som anställd på FSD! Sist men inte minst, vi har fantastiskt roligt tillsammans!

FSD – Vilka är vi?

FSD består idag av ca 55 personer, brandingenjörer och civilingenjörer, specialiserade på brand, riskhantering och miljö med universitetsutbildning från Lunds och Luleås tekniska högskola, CAD-handläggare m.fl. Den kompetens vi har när det gäller brand, riskhantering och miljö är unik i sitt slag vilket ger oss goda förutsättningar för att arbeta med att integrera olika aspekter och göra helhetsbedömningar. På så sätt kan vi effektivisera befintliga arbetssätt och hitta nya kostnadseffektiva lösningar. FSD finns representerade i Malmö, Halmstad, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Karlskrona.

 

Anmälan sker på länken nedan och stänger nu på söndag 8/10 kl.23:55.

https://docs.google.com/forms/d/1zmEESfad6rkGyKs_-2wmIWWKVVAnFUS56UG2C1sT1O0/

Observera att antalet platser är begränsade. (FULLSATT)

Vet du inte om du anmält dig? Kika efter ett bekräftelsemejl i inkorgen.
Kontakta amk@biif.se om du har några funderingar.