Lunchpresentation Räddningstjänsten Västervik och Oskarshamn

Lunchpresentation Räddningstjänsten Västervik och Oskarshamn

Lunchpresentation Räddningstjänsten Västervik och Oskarshamn

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum - 22/02/2018
12:00 - 13:00

Plats
V:B, V-huset


På torsdag 22/2 får vi besök av Räddningstjänsten Västervik och Oskarshamn. Ta chansen att se hur det är att arbeta på en medelstor räddningstjänst. De kommer även att berätta mer om sommarjobb som de erbjuder i sommar.

”Hej allesammans!

Vi ser fram emot att få besöka er och presentera våra respektive organisationer, räddningstjänsterna i Västervik & Oskarshamn, och berätta lite mer om hur det är att arbeta som brandingenjör på en medelstor räddningstjänst.

Detta gör vi för att skapa intresse för kommunal räddningstjänst som arbetsgivare hos er studenter, och då i slutändan också underlätta kommande rekryteringar för oss. Både Sabine och jag är i dagsläget chefer för våra respektive räddningstjänsters förebyggandeavdelningar och vi har även operativa roller där Sabine tjänstgör som inre befäl och jag som räddningschef i beredskap.

Vi vill också passa på att göra reklam för det sommarjobb som vi erbjuder, där Västervik och Oskarshamn gemensamt kommer anställa en sommarjobbare under perioden juni – augusti 2018.

Under sommaren kommer en student få hjälpa oss med att uppdatera båda organisationernas oljeskyddsplaner och en del andra projekt som kommer väljas ut tillsammans med den som får tjänsten. Tjänstgöringstiden kommer delas lika mellan Västervik och Oskarshamn. En unik chans att under sommaren få vara med och bidra i verkligheten och även få insikt och skapa kontakter på två räddningstjänster som inom de närmsta åren båda har rekryteringsbehov!

Anställningsvillkor kommer vi ta med den som blir aktuell för tjänsten. Men vi kommer erbjuda gratis boende i både Västervik och Oskarshamn. Ansökningstiden till sommarjobbet går inte ut förrän 13 april. Men man får gärna skicka in sin ansökan tidigare!”

Länk till deras broschyr hittar ni här.

De första 50 som anmäler sig bjuds på lunch, resten är välkomna att ta med matlåda och lyssna. Studenter i de äldre årskurserna (BI15, RH och RUB) kommer att ha företräde till och med 15/2 därefter är villkoren för anmälan lika för alla. Anmälan stänger den 19/2 kl: 23.59.

Glöm inte att ange eventuella matpreferenser i anmälan.

Anmäl dig

Anmälningen är stängt för detta evenemang.