Lunchpresentation Brandkåren Attunda 14/5

Lunchpresentation Brandkåren Attunda 14/5

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum - 14/05/2018
12:00 - 13:00

Plats
V:B, V-huset


Våren susar förbi och det har nu blivit dags för terminens sista företagspresentation. Måndagen den 14/5 kommer Brandkåren Attunda hit och håller en lunchpresentation.

Anmälan stänger tisdag 8/5 kl.23:59. Glöm inte att ange matpreferenser i anmälan

Brandkåren Attunda arbetar för att göra din vardag så säker och trygg som möjligt. Det gör vi genom att aktivt identifiera risker, förebygga olyckor och finnas nära dig. På våra brandstationer finns räddningspersonal som är redo att rycka ut om du eller dina nära råkar ut för en brand eller olycka. Vårt uppdrag är att ansvara för förebyggande brandskydd och räddningstjänst i våra sex medlemskommuner: Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro och Upplands Väsby.

Varje distrikt består av distriktschef, brandinspektörer, brandingenjörer samt brandgrupper. Förbundsledning och administration är placerade på Sollentuna brandstation. Vi är cirka 270 anställda varav 200 är heltidsanställda och 70 deltidsanställda.

Vi jobbar mycket med vår värdegrund som är  – mod, omtanke, respekt och professionalism och vägleder oss i det dagliga arbetet med våra invånare, medarbetare, kollegor och partners.

Anmäl dig

Anmälningen är stängt för detta evenemang.