Kvällspresentation Willis Tower Watson 25/4

Kvällspresentation Willis Tower Watson 25/4

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum - 25/04/2018
17:00 - 20:00

Plats
V:B, V-huset


Onsdagen den 25/4 kommer Willis Tower Watsons hit och håller en kvällspresentation. Avdelningen Risk Consulting som kommer hit, är ett engagerat och dedikerat team med riskingenjörer som arbetar med tekniska riskhanteringsfrågor och konsultationer.

Kvällen börjar kl.17:00 med en presentation av företaget som efterföljs av buffé och mingel i V-café. Anmälan är öppen till och med söndag 22/4. Glöm inte att ange eventuella matpreferenser i anmälan.

Antalet platser är begränsade, äldre årskurser kommer att prioriteras men alla är välkomna att anmäla sig.

Willis Tower Watson är en ledande global riskrådgivare och försäkringsmedlare. Willis finns idag på samtliga kontinenter och har 39 000 anställda i 120 länder.  I Sverige har vi varit verksamma sedan 1991 och har ca 150 medarbetare i Stockholm(HK), Göteborg, Malmö och Karlstad. Tillsammans med vårt systerföretag Max Mattheissen är Willis Tower Watson till nordens största risk- och försäkringsrådgivare.

Rollen som riskingengör hos WTW innebär bland annat att genomföra besiktningar, identifiera exponeringar i olika verksamheter och lämna förslag på åtgärder till kunder via sammanställningar och rapporter med syftet att hjälpa kunden i deras riskhanteringsarbete. En stor del av arbetsuppgiften innebär också att ta fram tekniska underlag att använda i samband med placering och upphandling av våra kunders egendom- och avbrottsförsäkring.

Arbetet innebär resor till kunder i hela världen och bland annat givet variationen ges däravstor stimulans och utmaning då det bland annat innefattar insikt och personlig utveckling inom områden som:
• Industriella processer, maskiner och utrustning
• Riskhanteringsstrategier och tekniker
• Aktiva och passiva skyddssystem
• Interna- och externa beroenden samt avbrottsanalyser
• Kunskap om Internationella koder och standarder inom riskhanteringsområdet

Anmäl dig

Anmälningen är stängt för detta evenemang.