Kvällspresentation med Bengt Dahlgren

Kvällspresentation med Bengt Dahlgren

Kvällspresentation med Bengt Dahlgren

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum - 16/01/2018
17:00 - 20:00

Plats
V:B, V-huset


Årets första företagspresentation blir tisdagen 16/1 då Bengt Dahlgren bjuder in till en kvällspresentation. Nyfiken på vilka dem är och hur det är att arbeta som konsult på ett av Sveriges ledande konsultbolag inom brandskydd? Nyfiken på vad man får göra som sommarpraktikant? Då ska du anmäla dig direkt! Det blir en presentation följt av middag och mingel i V-café.

Presentationen är öppen för alla, men det finns begränsat antal platser, först till kvarn gäller! Anmälan stänger 14/1 kl 22:00. Glöm inte att uppge eventuella matallergier och preferenser i anmälan.

Bengt Dahlgren Brand & Risk är en av Sveriges största och ledande leverantörer av konsulttjänster inom brandskydd, sprinkler och riskhantering. Vi har såväl bredd som spets och jobbar i hela processen med en stor variation av kunder och uppdrag.

Till företagspresentationen kommer Gustav Hultberg, Mattias Spelmans, Martin Estlund och Linnea Lundby för att presentera företaget närmare. Även i år söker vi sommarpraktikanter och vi kommer att prata mer om sommarpraktiken och vad den innebär under presentationen.

Sök som sommarpraktikant till oss – det blir en lärorik och rolig sommar! Skicka CV och personligt brev till gunnel.jansson@bengtdahlgren.se och gör det senast måndagen 8 januari. Ange i mailet vilka städer du helst skulle vilja ha praktik, kolla in vår hemsida för att se samtliga 10 orter där vi har brandkonsulter. Dagen efter presentationen håller vi intervjuer för de som har sökt.

Vi kommer att finnas tillgängliga i V-café innan presentationen, från kl 13.00-16.30, och bjuder på kaffe, bullar och godis. Kom och prata med oss om allt mellan studier och pension!

Ser fram emot att träffa er!

Hälsningar,

Linnea, Martin, Gustav & Mattias

Anmäl dig

Anmälningen är stängt för detta evenemang.