Riskhantering i praktiken, en kvällspresentation med AON

Riskhantering i praktiken, en kvällspresentation med AON

Riskhantering i praktiken, en kvällspresentation med AON

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum - 09/11/2017
17:15 - 22:15

Plats
V:B, V-huset


På torsdag 9/11 välkommnar vi AON, världsledande inom områdena risk management, försäkrings- och återförsäkringsförmedling, till V:huset. Det blir en kvällspresentation i V:B som sedan övergår till middag, mingel och god dryck i V:Café. Ni kan läsa mer om AON och dess representanter nedan. Sätt in det i kalendern redan nu, antalet platser är begränsat.

Under vår företagskväll kommer vi prata om hur Aon lyfter företags säkerhetskultur, från skadeförebyggande arbete på anläggningsnivå till strategisk riskhantering på koncernnivå hos några av Sveriges största bolag.

Vilka är vi på Aon, vad gör vi och varför vill man arbeta som Riskonsult hos oss? 

Riskhantering ur ett försäkringsperspektiv, vad är försäkringsbara risker? 
Vilka risker ser företag som sina största hot idag? 
Hur arbetar Aon med skadeförebyggandearbete och strategisk riskhantering? 
Hur kan företag jämföra och mäta status på sin risknivå? 
Hur väl förberedd kan man vara på en skada och vad ska man tänka på när olyckan är framme? 
Dessutom kommer vi visa några exempel på skador från verkligheten.

Aon Sweden är en del av Aon plc som är världsledande inom områdena risk management, försäkrings- och återförsäkringsförmedling. Med 75 000 medarbetare över hela världen levererar Aon kundvärde genom innovativa, effektiva lösningar som hanterar företags och organisationers risker och ökar medarbetarnas produktivitet. Aon har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser med drygt 240 anställda i Sverige på tre kontor i Stockholm, Göteborg & Malmö. 

 

Jonas Roosberg, Sr Risk Consultant, Aon Sweden 

Jonas är Civilingenjör i Riskhantering och har i 15 år jobbat med riskhantering tillsammans med internationella företag. Tidigare anställd på IKEA som Group Safety Manager men sedan 8 år tillbaka som Head of Risk Consulting för Gothenburg & Malmö på Aon Sweden.

Johan Magnusson, Risk Consultant, Aon Sweden 

Johan är Brandingenjör och Civilingenjör i Riskhantering och har bakgrund som Brandingenjör på Bengt Dahlgren i Göteborg. Johan har jobbat på Aon i 2,5 år och har fokus på Cyberrisker, som växt till ett av de största orosmomenten hos företag inom både produktion och datahantering.

 

Antalet platser är begränsat (40st) och risk- och brandstudenter som är i slutet av sin utbildning kommer att ha förtur till och med söndag 5/11, därefter kan alla anmäla sig (bi16,bi17). Anmälan stänger tisdag 7/11 22:00.
Glöm inte att ange eventuella matpreferenser (veg, allergi) i anmälan.

Anmäl dig

Anmälningen är stängt för detta evenemang.