Inspirationskväll hos Sweco Brand och Risk

Inspirationskväll hos Sweco Brand och Risk

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum - 19/03/2018
18:00 - 21:00

Plats
SWECO


Måndagen den 19/3 klockan 18:00 bjuder Sweco till inspirationskväll med deras brand- och riskavdelning på deras kontor i Malmö med mat och mingel. Det blir en kväll där vi i ett öppet forum diskuterar vi yrkeslivet och hur vi skapar engagemang i våra arbetsliv. Ta chansen att se hur det är att arbeta som risk- och brandkonsult på ett av Sveriges största konsultföretag!

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Vår avdelning för Brand&Riskteknik består av ca 30 medarbetare på 6 orter. 

Kontoret ligger på Drottningtorget 14 i Malmö. Från Malmö C kan man ta 3an som stannar på utanför på Drottningtorget. Det går även smidigt att ta buss 171 från LTH eller Jupitergatan, förslagsvis till Malmö Paulibron och promenera därifrån.

Begränsat antal platser, studenter i senare del av sin utbildning kommer ha förtur men samtliga klasser är även de varmt välkomna. Anmälan stänger 12/3 kl.23:59.

Glöm inte att ange matpreferenser i anmälan.

Anmäl dig

Anmälningen är stängt för detta evenemang.